Vigtige informationer til brugeren

Afbryd stavekontrol i Google Chrome

Du kan afbryde den automatiske stavekontrol i Google Chrome ved at gå ind i Indstillinger/vis avancerede indstillinger/Sprog.  Fjern her fluebenet i Aktiver stavekontrol nederst på siden. Tryk herefter Udført.

 

Afvikling på gængse browsere

Materialet er tilrettelagt, så det kan afvikles på gængse browsere. Vi anbefaler dog, at man anvender Google Chrome, da denne browser erfaringsmæssigt giver bedst mulig performance.

 

Fejl og mangler

Da indholdet i webprøverne er baseret på en meget stor mængde af data, der implementeres i HTLM-kodesprog, er der mange potentielle fejlkilder på produktet. Webprøverne er grundigt korrekturlæst og gennemarbejdede internt og eksternt, og vi gennemgår løbende prøverne for fejl og mangler.

Såfremt du eller dine elever alligevel finder indholdsfejl i prøverne, er I meget velkomne til at kontakte os - så vil fejlen blive rettet med det samme.

Skriv gerne så præcist som muligt, hvor I har fundet fejlen, eller tag et skærmdump af det specifikke sted.

Send en mail til: support@gyldendal.dk eller ring på 3375 5560.


Problemer med oplæsning af PDF filer?

Hvis du oplever udfordringer med at bruge værktøjer til automatisk oplæsning af PDF filer i Chrome, er det sandsynligvis fordi de maskiner i afvikler prøverne på bruger Chromes indbyggede afvikler til PDF filer. Den skal slås fra, og i stedet skal Adobe PDF reader bruges. Det gøres meget simpelt ved at taste chrome://plugins/ i adressebjælken i Chrome. Herefter klikkes på "Deaktiver" under punktet Chrome PDF viewer. Så klikkes "Aktiver" under punktet Adobe Reader. Dette burde virke med det samme og eleverne kan nu få oplæst alle PDF filer.