Om Webprøver til matematik 4.-6. klasse

Webprøver til matematik indeholder mere end 18 prøvetest, som er udarbejdet med udgangspunkt i de nationale test. Halvdelen af disse test er frit tilgængelige for eleven og kan bruges som elevens eget træningsmateriale. Den anden halvdel tildeles af læreren. Elever får detaljeret respons på alle besvarelser. Læreren får oplyst resultater på de prøver, som tildeles.


Webprøver til matematik indeholder også et antal emnebaserede test på to niveauer, som prøver elevernes færdigheder i gængse faglige områder. Disse webprøver er særdeles velegnet som evaluering. Resultaterne oplyses umiddelbart efter afsluttet test og vil være tilgængelige for elev såvel som lærer.


Webprøver til matematik er webbaseret. Både elev og lærer får adgang til materialet via deres Uni-Login.

 

Om forfatteren

lærerbillede

Kim Christiansen

Matematiklærer gennem mere end 20 år.
Har undervist fra 1.-9. klasse.

 

Få en videointroduktion til de nye muligheder for elev- og klasseresultatvisninger

  • Enkelt overblik over elevernes rigtighedsprocent – individuelt og klassegennemsnit.
  • Nemt og hurtigt overblik over, hvilke områder klassen har scoret højt eller lavt på, og hvordan eleverne har klaret de forskellige delopgaver i testen. 
  • Mulighed for at se, hvordan den enkelte elev har klaret sig sammenlignet med klassens samlede gennemsnit.
  • Mulighed for at sammenligne klassens gennemsnit og udvikling med andre klasser, sammenligne elever på tværs af klasser og følge klassens og elevens udvikling gennem flere forskellige test. 


→ Klik hér for at se videovejledningen