English Micro-Dingo

English Dingo-serierne er oversatte og bearbejde titler fra de danske dingo-serier.

 


English Micro-Dingo henvender sig til elever, der lige er startet på engelsk- undervisningen. Teksterne er holdt i et enkelt sprog, centreret om et lille ordforråd. Bøgerne er rigt illustreret med tegninger, der undersbygger indholdet i historierne. 

 

 

English Mini-Dingo

Serien henvender sig til elever, der er fortrolige med læsning på dansk og som har haft engelskundervisning i et til to år.


Bøgerne omhandler små hverdagsoplevelser, bl.a. om Clare, der ikke altid er lige tilfreds med hverdagen eller om Felix, hvis far tror han kan alt! Historierne anvender ordforråd inden for ’de nære ting’. Bøgerne er lette at gå til og er desuden glosserede. På alle sider er der illustrationer, som underbygger indholdet i historierne.

 

 

 

English Dingo

Serien henvender sig til 4.-7. klassetrin. Serien er inddelt i tre niveauer markeret med hhv. ét, to eller tre flag.


Her finder man historier med overnaturlige hændelser, mysterier, der skal løses eller dramaer på rideskolen.

Alle historier er fængende frilæsning til den gode læseoplevelse. Bøgerne er lette at gå til, da de er fyldt med illustrationer, der underbygger indholdet i historierne. Alle bøger er glosserede.

 

 

 

 

English Maxi-Dingo

Serien er oversatte og bearbejdede titler fra Vild Dingo-serierne. Serien henvender sig til 4.-7. klassetrin.


English Maxi-Dingo består af historier samlet i sammenhængende serier, hvor den enkelte bog har en afsluttet historie. Serierne indeholder emner, der optager elever i præpuberteten. Bøgerne er rigt illustreret, og tegningerne underbygger indholdet i historien.