Om webprøverne

Nyhed - nu med nye sæt opbygget på samme måde som de seneste prøver, du ser i Matematik uden hjælpemidler. Dem med den højest nummerering er de nyeste.


Webprøver til matematik indeholder mere end 24 prøveforberedende test, som er udarbejdet med udgangspunkt i de officielle skriftlige prøver i Matematik uden hjælpemidler. Halvdelen af disse test er frit tilgængelige for eleven, og kan bruges som elevens eget træningsmateriale. Den anden halvdel tildeles af læreren. Elever får detaljeret respons på alle besvarelser. Læreren får oplyst resultater på de prøver, som tildeles.

Webprøver til matematik indeholder også et antal emnebaserede test på to niveauer, som prøver elevernes færdigheder i gængse faglige områder. Disse webprøver er særdeles velegnet som evaluering. Resultaterne oplyses i procent umiddelbart efter afsluttet test og vil være tilgængelige for elev såvel som lærer. 

 

Om forfatterne

Simone Hauerslev og Lene Odefey

Matematiklærere gennem flere år.

Simone og Lene er en del af Opgavekommissionen, som udarbejder prøverne til matematik med og uden hjælpemidler.


Kim Christiansen

Matematiklærer gennem mere end 20 år.

Kim har undervist fra 1. - 9. klasse.

 

Få en videointroduktion til de nye muligheder for elev- og klasseresultatvisninger

  • Enkelt overblik over elevernes rigtighedsprocent – individuelt og klassegennemsnit.
  • Nemt og hurtigt overblik over, hvilke områder klassen har scoret højt eller lavt på, og hvordan eleverne har klaret de forskellige delopgaver i testen. 
  • Mulighed for at se, hvordan den enkelte elev har klaret sig sammenlignet med klassens samlede gennemsnit.
  • Mulighed for at sammenligne klassens gennemsnit og udvikling med andre klasser, sammenligne elever på tværs af klasser og følge klassens og elevens udvikling gennem flere forskellige test. 


→ Klik hér for at se videovejledningen