Bienvenidos

Denne hjemmeside lukker 31. december 2020

Indholdet på siden er ved at være forældet, og vi kommer desværre ikke til at opdatere det. Derfor lukker siden d. 31. december 2020. Vi håber, du har været glad for materialet. Husk, du altid kan finde inspiration til din undervisning på vores hjemmeside. Se materialer til dit fag her.


Du vil her kunne finde fiktionsserien på 10 korte film, som følger Julia og hendes familie i Madrid. Temaerne er kærlighed, jalousi og venskab. Der tales et enkelt og letforståeligt sprog.  Bog og film kan anvendes umiddelbart efter et begyndersystem eller fungere som repetition for lidt mere øvede.

Man kan vælge spanske undertekster til eller fra.

 

Fiktionsserien består af 10 små film. Det er en fiktionsserie, som følger Julia og hendes familie i Madrid. temaerne er kærlighed, jalousi og venskab. Personerne taler et enkelt og letforståeligt sprog. En rigtig spansk soap.Filmene kan ses med eller uden spanske undertekster.Bogen består af 10 kapitler, svarende til de 10 små film. Hvert kapitel består af opgaver og transskription af filmene. Den kan læses sammen med eller lige efter begyndersystemet. Bogen er ikke gloseret, med undtagelse af korte realiatekster.Der er mange opgaver til den basale grammatik samt opgaver om historiske og aktuelle emner. Mange opgaver er inspireret af Cooperative Learning.Bogen er rigt illustreret, bl.a. med stills fra filmen.Målgruppe: Spansk begynderundervisning i 1. og 2. g i de gymnasiale ungdomsuddannelser eller tilsvarende niveauer.