Links

Aktienyt

Aktuelle børskurser. Herfra links til bl.a. Corporate Børs med reference til en lang række børsnoterede virksomheders hjemmesider og regnskabsinformation, beretninger mv.

 

ATP-huset

Alle gældende regler og satser for ATP, AM-bidrag, SP bidrag, pensionsordninger mv. Omfattende anvisninger.

 

Børsen, dagblad

Bl.a. med Børsens ÅrsberetningsService hvorfra kan rekvireres de nyeste årsberetninger/halvårsmeddelelser fra selskaber der deltager i ÅrsberetningsServicen. Desuden omfattende adgang til oversigter, fakta og nøgletal for danske virksomheder.

 

Det officielle Danmarks hjemmeside

Bl.a. med links til danske myndigheder herunder alle Ministeriers hjemmesider. Samtlige love, lovforslag, regler, vejledninger, udgivelser og initiativer fra Folketinget, regeringen og statsadministrationen samt EU.

 

Erhvervsstyrelsen

Alle gældende love og bekendtgørelser, som Erhvervs- og Selskabsstyrelsen administrerer. Det er bl.a. aktie-, anparts- og regnskabslovene. Der er link til Publi-coms hjemmeside med bl.a. basisoplysninger om alle danske selskaber. Mulighed for at bestille årsregnskaber, udskrifter mv.

 

Euroinvestor

En overskuelig portal primært for aktieinteresserede.

 

Invest-Guide

Samling af grupperede links til fondsbørser (nationale og internationale) , finansnyheder, aviser, økonomiske magasiner, analyser og markedskommentarer mv. Overskuelig.

 

Kompass

Et værktøj med links til min. 14.000 danske virksomheder.

 

Københavns Fondsbørs

Aktuelle og officielle børskurser for samtlige noterede aktier og obligationer. Der er mulighed for at søge på de enkelte virksomheder og finde gamle pressemeddelelser, stamoplysninger og kursdata.

 

NP-investor

NPinvestor A/S er et dansk selskab som producerer og udgiver uafhængige finansnyheder, kursdata og analyser om aktiemarkedet

 

Retsinformation

Statens juridiske online informationssystem, som giver adgang til alle gældende regler og retsforskrifter. Desuden kan ses Folketingets forhandlinger samt lov- og beslutningsforslag på vej gennem Tinget. Retsinformation opdateres hver nat.

 

Statens Information

Informationsrådgivning og service. Bestilling af publikationer. Nyheder og regler fra Folketinget, EU-stof, betænkninger. Overblik over love og regler siden 1983.

 

Told&Skat

- Erhverv viser bl.a.:

  • momsregler og specifikke regler for momsregnskab med praktiske eksempler.
  • Lønregnskab med specifikke regler for A- skat beregning, arbejdsmarkedsbidrag, regnskabskrav mv. Mange eksempler og anvisninger

- Person viser bl.a.:

  • Aktuelle skatteændringer med konsekvensberegninger.
  • Aktuelle skatteberegningsprogrammer for private.Andre relevante links

BRFkredit

Royal Unibrew

Center for virksomhedsudvikling

Coloplast A/S

Finansanalytikerforeningen

FIH Erhvervsbank

FSR - danske revisorer

Grundfos

Harboe

IC Companys A/S (tidligere Carli Gry)

Medicinalkoncernen NOVO

Nordania leasing

Nykredit

PwC

Realkredit Danmark

Revisionsfirmaet Deloitte

Revisionsfirmaet KPMG

SimCorp

Spar Nord

Startvækst

Systematic A/S

Vestas

WDH – William Demant Holding

ISS

Corporate Governance hjemmesiden