Anmeldelser


Sygeplejersken 10, 2010


25-05-2010 Hanne Lindhart, sundhedsplejerske i Furesø Kommune
 
"Det er en kompakt bog. Da jeg efter endt læsning bladrede igennem siderne, var de blevet kulørte, farvet af min overstregningspen, der rammede de vigtige sætninger og afsnit ind. Egentlig er målgruppen pædagogisk personale og studerende, men bogen har relevans for hvilken som helst faggruppe, der arbejder med børn, unge og familier. En fyldig litteraturliste, overskuelig opbygning og oversigt før hvert kapitel over indhold skaber en god guide til harmoni over julebordene i de forskellige faggrupper."


folkeskolen.dk 17.11.0901-12-2009 Heidi F. Christophersen
 
"Bogen er meget velegnet til studiegrupper, efteruddannelser, teamsamarbejder og på de forskellige seminarer, sociale højskoler, sygeplejeskoler med videre. Der gås nemlig grundigt til værks med begrebsudredning inden for de sociologiske, kulturteoretiske, pædagogiske, organisatoriske og didaktiske perspektiver på tværprofessionelt arbejde."


Danske Kommuner Nr. 34 200927-11-2009 Arne Sloth Kristoffersen, tidligere skoleinspektør, medlem af Undervisningsministeriets udvalg vedrørende nedbrydning af negativ social arv.
 
***** Fem stjerner " "Den tværprofesionelle praktiker" er [...] en bog, der beskæftiger sig med et meget vigtigt emne." "[...] velegnet på uddannelsesinstitutioner, hvor det tværfaglige samarbejde bør være en del af pensum. Desuden vil bogen være relevant for kommunale forvaltninger, hvor den helt sikkert vil kunne være inspirerende og bruges for eksempel ved tværfaglige seminarer."