Sidste nyt

12.10.15

Mange har spurgt til bogen Farmakologi og medicinhåndtering. Den står til udgivelse marts 2016, men vi forsøger at få den klar lidt før. Indtil da kan I have gavn af vores oversigt (se nyhed d. 03.07.15) samt de to helt nye kapitler, som vi nu er klar med. Dem finder I her.

03.07.15

Der kommer et nyt fag på social- og sundhedsassistentuddannelsen, Farmakologi og medicinhåndtering. Vi er naturligvis i gang med et bog til faget, men indtil da kan I bruge noget fra de nuværende bøger. Der er en oversigt over mulighederne her.

13.05.15

Nu er den nye bekendtgørelse for social- og sundhedsuddannelsen vedtaget og kan findes på retsinfo.dk. Du kan også finde den her på siden under punktet Bekendtgørelser m.m.

13.04.15

Vi har netop lagt et nyt materiale ud om komplikationer ved immobilitet ud. Det ligger under "Mere end bare bøger". Det giver et fint overblik over observationer og forebyggelse i forbindelse med immobilitet.

Vi har også lavet en ny midlertidig hjemmeside, hvor du kan holde dig orienteret, hvis du vil vide, hvad vi er ved at producere til Grundforløbets første del efter uddannelsesreformen. Den finder du her: http://eud.munksgaard.dk

09.10.14

Vi er nu ved at være færdige med første etape af siden her, men der kan komme mindre justeringer i den kommende tid.

Hold øje med denne nyhedsboks, for her vil jeg i fremtiden annoncere store og små nyheder.

Lissi/Munksgaard