Kære CFU'er

 

I menuen til venstre kan du, når du klikker på CFU-kursusudbud - fag for fag, se en faginddelt oversigt over de kurser, Gyldendal udbyder som kurser til eksterne samarbejdspartnere.

 

Kursusoversigten er ikke udtømmende for de kurser, vi gerne vil samarbejde med jer om. Vi vil gerne i dialog med jer om kurser eller konferencer, der er aktuelle og relevante både for jer og for os – og som forhåbentlig kan tiltrække mange kursister. Brug derfor også kursusoversigten som inspirationskilde til andre typer kurser, som passer til jeres behov.

 

På det digitale område sker udviklingen meget hurtigt, og vi udgiver løbende nye digitale læremidler. Dem vil vi meget gerne komme ud og holder kurser i.  Da kurser i digitale læremidler skal være relevante og aktuelle, vil vi meget gerne sammensætte digitale kurser i fællesskab med jer fra gang til gang. Gyldendal betaler ofte kursusudgifter i digitale læremidler.  Kontakt os og få flere informationer.

 

De øvrige kurser (ikke digitale) er hovedsaligt betalingskurser, hvor I betaler udgifterne til instruktøren, og vi tilbyder på udvalgte kurser en gratis bog til kursisterne.

 

Søger du et kursus, vi tidligere har udbudt, men som ikke er en del af denne sæsons kursusprogram, eller ønsker du et helt bestemt kursus eller at udvikle et i samarbejde med os - så send en mail til kursuskoordinator Steen Albers Thomasen gusat@gyldendal.dk