Velkommen til

i-bogsreolen!

 

I-bogsreolen til statskundskab giver digital adgang til de lærebøger, der bruges på statskundskab-uddannelserne, så du let kan få opdateret og udvidet din faglige viden.

 

I-bøgerne kan læses på en almindelig computer eller en tablet som fx en iPad. Hver bruger registrerer sig med en personlig profil, som giver adgang til i-bøgerne overalt, hvor der er internetadgang – også derhjemme.

 

Køb adgang ved henvendelse til kundeservice:
Tlf. 3375 5560

Er det første gang, du skal logge ind?

Så skal du oprette en profil og aktivere en e-nøgle på hansreitzel.dk.

 

Har du oprettet en profil og aktiveret e-nøglen?

Så kan du klikke på en af i-bøgerne til højre og logge ind med din e-mailadresse og dit kodeord. Herefter har du adgang til alle i-bøgerne.

 

 

 

 

Køb adgang ved henvendelse til kundeservice:
Tlf. 3375 5560
hrf@hansreitzel.dk

 

Hvad er i-bogsreolen?

I-bogsreolen til statskundskab giver let adgang til digitale udgaver af de lærebøger, der bl.a. bruges på statskundskabsuddannelsen. Med i-bogsreolen kan du let få opdateret din faglige viden med helt nye bøger og med reviderede udgaver af etablerede lærebøger. Vejledere og undervisere har på denne måde let adgang til de samme bøger, som de studerende bruger i deres uddannelse.


Hvordan får jeg adgang til i-bogsreolen?

Når du køber adgang til i-bogreolen på hansreitzel.dk, får du tilsendt en e-nøgle der skal aktiveres, herefter har du adgang til alle i-bøgerne i reolen.

 

For at aktivere e-nøglen, skal du oprette en profil på hansreitzel.dk 

 

Under E-nøgler/login skal du klikke Opret ny profil. Når du har oprettet din profil og er logget ind, kan du indsætte e-nøglen i feltet E-nøgle og derpå få adgang til i-bogsreolen. E-nøglen kan kun aktiveres én gang.

 

Næste gang, du skal ind på i-bogsreolen, skal du blot logge ind på en af i-bøgerne med e-mail og kodeord for at få adgang.

 

I-bøgerne kan læses på en almindelig computer eller en tablet som fx en iPad.