Velkommen!

 

I-bogsreolen til ergo- og fysioterapeuter giver digital adgang til de lærebøger, der bruges på terapeutuddannelserne, så du og dine kolleger let kan få opdateret jeres faglige viden.

 

I-bøgerne kan læses på en almindelig computer eller en tablet som fx en iPad. Hver bruger registrerer sig med en personlig profil, som giver adgang til i-bøgerne overalt, hvor der er internetadgang – også derhjemme.

 

Pris for 12 måneder (max 15 brugere) 

Kr. 6000,00 inkl. moms

Køb adgang ved henvendelse til kundeservice:
Tlf. 3375 5560
forlaget@munksgaard.dk

 

Er det første gang, du skal logge ind?

Så skal du oprette en profil og aktivere en e-nøgle på munksgaard.dk.

 

Har du oprettet en profil og aktiveret e-nøglen?

Så kan du klikke på en af i-bøgerne til højre og logge ind med din e-mailadresse og dit kodeord. Herefter har du adgang til alle i-bøgerne.

 

 

 

Pris for 12 måneder (max 15 brugere)
Kr. 6000,00 inkl. moms

Køb adgang ved henvendelse til kundeservice:
Tlf. 3375 5560
forlaget@munksgaard.dk

 

I-bogsreolen til ergoterapeuter og fysioterapeuter giver let adgang til digitale udgaver af de lærebøger, der bl.a. bruges på terapeutuddannelserne. Med i-bogsreolen kan du og dine kolleger let få opdateret jeres faglige viden med helt nye bøger og med reviderede udgaver af etablerede lærebøger. Kliniske vejledere og undervisere har på denne måde let adgang til de samme bøger, som de studerende bruger i deres uddannelse.


Sådan får man adgang til i-bogsreolen:

Når I køber adgang til i-bogreolen, får I tilsendt en e-nøgle, der kan aktiveres af op til 15 brugere.

 

For at aktivere e-nøglen, skal hver bruger have oprettet en profil på munksgaard.dk.

 

Under E-nøgler/login skal du klikke Opret ny profil. Når du har oprettet din profil og er logget ind, kan du indsætte e-nøglen i feltet E-nøgle og derpå få adgang til i-bogsreolen. E-nøglen kan kun aktiveres én gang.

 

Næste gang, du skal ind på i-bogsreolen, skal du blot logge ind på en af i-bøgerne med e-mail og kodeord for at få adgang.

 

I-bøgerne kan læses på en almindelig computer eller en tablet som fx en iPad.