Ny side - nye test

Den nye Sprogenes verden hjemmeside er lige på trapperne! Indtil da kan du få et sneak peak på den nye indgangstest her: http://gyldenavenx.ventures.dk/Testafvikling/VisOpgave.aspx

Testen bestilles til brug på samme måde, som de øvrige test. Den hedder "Indgangstest" og ligger under fanen "Sprogenes verden - reform 2017" i bookingsystemet.

Sprogenes verden - digitale test

Til Sprogenes verden er der udarbejdet en række digitale test, som benyttes på følgende måde: Eleverne logger ind med deres uni-login, besvarer prøven og trykker Send. Prøverne rettes elektronisk, og læreren får detaljeret besked om resultatet.

Indgangstest (A og B): Kan bruges til screening af eleverne ved indgangen til 1g. De to test (A og B) er principielt ens.

Midtvejstest (almen A, latin A, almen B, latin B): Kan bruges til at teste eleverne midtvejs i  forløbet. De to test (A og B) er principielt ens.

Afslutningstest (almen A, almen B, almen C, latin A, latin B): Kan bruges til den afsluttende prøve i AP. Bemærk at der i de foreliggende prøver kun testes i de grammatiske færdigheder, og ikke i  f.eks. sociolingvistik. De tre test (A, B og C) er principielt ens.


Til læreren: Sådan får du gratis adgang til indgangstestene

Gå til proevelogin.gyldendal.dk, vælg Sprogenes verden under produkt, og udfyld institutionsnummer, navn og e-mailadresse. Så vil der automatisk blive åbnet for adgang til din institution, så du kan se og booke indgangstestene.


Til læreren: Sådan får du adgang til de øvrige test

Gå til Sprogenes verden - digitale test på gyldendal-uddannelse.dk og køb adgang. Et klasseabonnement koster 790,- kr for et års brug.


Til læreren: Sådan kan du se de forskellige test

Vælg indgangstest, midtvejstest, eller afslutningstest i menuen til venstre. Klik derefter på den ønskede test.

Du kan også vælge testen i hovedfeltet, og her er der også link til en færdig besvarelse.


Til læreren: Sådan booker du en test til dine elever

Når du har købt adgang til Sprogenes verden - digitale test på Gyldendals hjemmeside, kan du booke en test til dine elever på booking.webproever.dk. Her vælger du en prøve, navngiver den, angiver en dato og et starttidspunkt og udvælger hvilke elever der skal tage i testen.


Til læreren: Sådan ser du elevernes resultater

Når eleverne har taget deres test, kan du se og sammenligne deres resultater. Du kan både se den enkelte elevs resultater og hele klassens resultater. Du kan også sammenligne elever og klasser. Se mere i videoen nedenfor.

Til eleven: Sådan deltager du i testen

Følg dette link: test.webproever.dk. Vælg den relevante test.