Velkommen til Contexts

Bogen Contexts består af seks kapitler – Growing Up, Violence, The Haves and Have-Nots, Different Worlds, Immigrants, og det nye kapitel War and Conflict. Alle indledes med overordnede spørgsmål og introduktion til relevant ordforråd med opgaver. Temaerne dækker alle genrer i et stort og varieret udvalg af litterære og ikke mindst faktuelle tekster.

Til teksterne i bogen er der opgaver, der er bygget op over den velkendte pre-, while- og post-readingskabelon. Mange af de opgaver kan du arbejde med her på hjemmesiden. Hver gang du ser ikonet  i bogen, er der en opgave her på hjemmesiden, der passer til. Aktiviteterne sætter fokus på arbejdet med ordforråd og sprogligt input i tekstbehandlingen, så din sproglige viden og bevidsthed øges. Der er derfor masser af skemaer, hvor du arbejder med ordforråd. De skemaer kan du printe ud og skrive i.

Til mange af post-readingopgaverne kan du finde ekstra tekster og opgaver, der perspektiverer bogens tekster og giver mulighed for, at du kan lære engelsk på lige præcis det niveau, der passer til dig.Til alle tekster er der som noget nyt udarbejdet Learning Checks, så du og dine kammerater kan hjælpe hinanden med at være sikre på, at det I har læst også er blevet ordentligt indarbejdet hos jer. 

Bogen afsluttes af et billedkapitel til brug ved billedanalyse. Du kan også finde både billederne og spørgsmål til dem her på hjemmesiden. Sidst i bogen er der et kapitel med analyseværktøjer og ordforråd, som du kan bruge i din tekstlæsning. Der er links til den del af hjemmesiden ved relevante opgaver

Et klasseabonnement, der gælder et år, kan købes på www.gyldendal-uddannelse.dk